Ako som popri práci rozbehol svoj e-shop

Začínal som predávať cez inzerciu Bazoš, časom som si dal spraviť svoj prvý web.

Začínal som predávať cez inzerciu Bazoš, časom som si dal spraviť svoj prvý web. Až po roku podnikania som pochopil, že bez e-shopu nemožem fungovať.

Venujem sa predaju polepových folií na zmenu farby a ochranu laku pred kamienkami pre autá. Je to istý spôsob individualizácie, či odlíšenie svojho auta od zvyšku.

Ľudia si lepia fólie na kapoty, strechy, prípadne aj na celé autá, zatmavujú svetlá. Tento trh je obrovský a je neuveriteľné množstvo produktov pre zákazníkov.

Moje portfólio pravidelne rozširujem o nové produkty, snažím sa zlepšovať služby pre zákazníkov a postupne skúšam rôzne formy marketingu.

Podnikám popri zamestnaní, na začiatku som si privyrobil zopár stoviek eur no všetky sa rýchlo rozkotúľali. Až po čase som pochopil, že to, čo zarobím musím znovu investovať do podniku a tak rastiem rýchlejšie ako konkurencia a obraty sa pohybujú v tisícoch eur. Vidím, že to, čo robím má zmysel a chcem v tom pokračovať.

Zatiaľ ma podnikanie neživí, nakoľko všetky zarobené peniaze investujem znovu a znovu. E-shop nefunguje ani rok, ale už teraz vidím ako rastú objednávky postupne každý mesiac.

Odporúčam začať každému, či už s predajom tovaru, alebo ponúkaním služieb. Začnite si budovať svoj ďalší príjem a pracujte na svojej vlastnej budúcnosti.

Autor: Patrik z www.taishifolie.sk

Skvelá Firma
Skvelá Firma

Redakcia magazínu Skvelá Firma

Articles: 124
0 0 votes
Ohodnoť tento článok
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentáre
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x