Potrebujete novú web stránku? Vyberte si na jej vytvorenie spoľahlivého partnera

V dnešnej veľkej konkurencii na trhu je čoraz viac potrebné, aby sa každý podnikateľský subjekt prezentoval aj v online svete. Poradíme vám, ako si vybrať spoľahlivú spoločnosť, ktorá pre vás vytvorí web stránku na mieru, s ktorou budete spokojní.

Vytvorenie web stránky na mieru alebo svojpomocne?

Častou dilemou pri vytváraní webovej stránky je, či si ju dať spraviť na mieru alebo využiť niektoré z bezplatných či lacnejších riešení. Kvalitné vytvorenie web stránky šité na mieru síce niečo stojí, k dispozícii však budete mať neustálu technickú podporu, nechýba ani pomoc so získaním základných zručností pri dopĺňaní obsahu stránky. Výhod je ešte oveľa viac:

  • V prípade potreby môžete na webstránku kedykoľvek pridať nové funkcie a prvky.
  • Profesionálom môžete zveriť aj zálohovanie stránky, aktualizácie systému a podobne.
  • K dispozícii je spravidla celý balík služieb, kedykoľvek budete môcť premeniť svoju stránku napríklad na predajnú.
  • Môžete sa spoľahnúť na responzívne zobrazenie na mobilných zariadeniach.

Hľadajte skúsenú spoločnosť s odborníkmi

Tvorba web stránok na mieru vyžaduje viac ako znalosti programovania. Pri hľadaní dodávateľa sa preto informujte aj o jeho znalostiach v súvisiacich oblastiach. Pred samotným návrhom stránky by mal získať základné informácie o vašej firme, ponuke a cieľových zákazníkoch. Potom nasleduje prieskum vašej konkurencie a samotná tvorba web stránok. Nemenej dôležité je, či spoločnosť ponúka aj SEO optimalizáciu stránky pre vyhľadávače a copywriting. Výhodou je ponuka grafických prác, ako je logo firmy a podobne.

 

Na aké oblasti sa ešte pri hľadaní dodávateľa sústrediť? Zistite si, aké sú skúsenosti predchádzajúcich zákazníkov. Nezaujímajte sa len o samotný výsledok (vzhľad stránky či jej funkcie). Pýtať sa môžete tiež na skúsenosti s dodržaním dohodnutého termínu a ceny. Tak to skúste.

Zdroj obrázka: Rawpixel.com/Shutterstock.com

Skvelá Firma
Skvelá Firma

Redakcia magazínu Skvelá Firma

Articles: 124
0 0 votes
Ohodnoť tento článok
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentáre
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x