Hotel, ktorý bude lákať klientov môžete mať aj vy

Príťažlivý hotel Jasná, ktorý bude lákať už na fotkách nie je iba sen. Podnikať v turistickom ruchu, obzvlášť dnes, nie je vôbec jednoduché. Získať hostí a uspokojiť ich nároky však nie je nič nereálne.

Základom je vášeň pre tento typ podnikania, odhodlania a správny prístup, s ktorým vás zoznámime.

V jednoduchosti je úspech

Hostia chcú mať všetky potrebné informácie ľahko dostupné a to sa týka aj možnosti rezervácie. Okrem základných informácií o tom, v akých izbách a za akú cenu sa môžu ubytovať, je dnes dôležité aj to, za akých podmienok.

Hotel v Jasnej preto hneď v úvode uvádza, v akom režime aktuálne funguje. Určite je nutné záujemcom o ubytovanie uviesť aj to, za akých okolností môžu rezerváciu zmeniť alebo zrušiť. Jednoduchý a rýchly prístup k informáciám, samozrejme relevantným, môže zabezpečiť, že sa misky váhy naklonia na vašu stranu.

Hotelová reštaurácia – áno alebo nie?

Ak chcete perfektnú hotelovú reštauráciu, musí byť adekvátne vybavená profesionálnymi spotrebičmi a zariadením, vhodné sú aj kvalitné váhy Kern. Hostí samozrejme zaujíma čo si vo vašej reštaurácií môžu dať a či je otvorená celý deň, prípadne či je napríklad polpenzia súčasťou pobytových balíčkov a podobne.

Ak máte možnosť, určite je dobré mať v hoteli reštauráciu, by ste nalákali aj hostí, ktorý chcú mať všetko pod jednou strechou.

Vaše služby a okolie hotela

Máte v hoteli wellness, detské ihrisko, požičovňu bicyklov, gril alebo iné služby, ktoré môžu hostia využívať? Všetko pekne odfoťte, nezabudnite na cenník alebo informácie za akých podmienok sú tieto služby dostupné, či ich môžu využívať len ubytovaní hostia alebo aj iní návštevníci, ktorí k vám chcú prísť napríklad len na masáž.

Určite je vhodné pridať aj tipy na výlety, túry či pamiatky, ktoré sa nachádzajú v okolí hotela a môžu byť pre vašich hostí zaujímavé. Vyskúšajte a uvidíte, že to zaberie.

Zdroj obrázka: RossHelen/Shutterstock.com

Skvelá Firma
Skvelá Firma

Redakcia magazínu Skvelá Firma

Articles: 124
0 0 votes
Ohodnoť tento článok
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentáre
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x