O čom je multi-level marketing?

Vhodné je vyhýbať sa takým MLM spoločnostiam, ktoré viac tlačia na nábor nových predajcov než na predaj produktov.

Multi-level marketing (MLM), alebo sieťový marketing je nový druh podnikania, ktorý je konkurenciou pre starý model distribúcie produktov. Aj keď sa tento pojem v minulosti spájal s nelegálnymi pyramídovými hrami, multi-level marketing je absolútne legálny.

Hlavnou myšlienkou MLM marketingu je posilňovanie ostatných, čiže čím viac ľudom pomôžete k úspechu, tým lepšie sa budete mať vy. O čo teda pri multi-level marketingu ide?

Ako sme už uviedli, ide o určitý model distribúcie produktov.  Váš príjem pochádza z provízii, ktoré sa odvíjajú od objemu predaja vašej organizácie. Úspech v multi level marketingu závisí od toho, či ste schopní posúvať výrobky spotrebiteľom, ktorí si ich aj kúpia. Dôležité je nájsť spotrebiteľov, ktoré ponúkané produkty naozaj využívajú a mnohokrát si ich s radosťou znovu objednajú.

Vhodné je vyhýbať sa takým MLM spoločnostiam, ktoré viac tlačia na nábor nových predajcov než na predaj produktov. Okrem toho je potrebné sa uistiť, že produkty, ktoré cez MLM ponúkate, majú skutočnú hodnotu. Vhodné sa je tiež spýtať, či spoločnosť, ktorej produkty ponúkate, nebola zapojená do žiadnych sporov či škandálov.

Aké sú výhody multi-level marketingu?

Mnohí dnes tento spôsobom podnikania považujú za jedinú cestu, ako sa dopracovať k finančnej nezávislosti a prosperite. S multi-level marketingom sa nepochybne spája množstvo výhod, pre ktoré je často vyhľadávaným. Zoberme si skutočnosť, že podnikať týmto štýlom môžete pri minimálnych investíciách. Nepotrebujete nakupovať drahé stroje, zariadenia či budovy.

Okrem toho si môžete vyberať, s kým chcete pracovať. Sami si určujete pracovnú dobu, pričom pracovať môžete aj z domu. Ak budete na sebe a svojom tíme tvrdo pracovať,  posuniete sa dopredu, čo je pri tradičnom zamestnaní často nemožné.

Skvelá Firma
Skvelá Firma

Redakcia magazínu Skvelá Firma

Articles: 124
0 0 votes
Ohodnoť tento článok
Subscribe
Notify of
guest
1 Komentár
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x