Registračné sídlo: Lukratívna adresa za pár eur

Aj keď podnikáte z domu sídliacom v malej neznámej obci, sídlom vašej firmy môže byť historická časť či centrum Bratislavy.

Rozhodli ste sa podnikať, vybrali ste skvelý názov pre novú sro-čku no ešte stále riešite výber sídla s.r.o.? Ak viete, že kancelárske priestory takmer nevyužijete, keďže sa vám oplatí podnikať priamo z domu či bytu, riešením môže byť registračné sídlo. Je to lacná (už za pár eur mesačne) a flexibilná služba pre tie podnikateľské subjekty, ktoré hľadajú lukratívnu adresu pre sídlo svojej firmy, bez toho, aby platili prenájom drahých kancelárií. To znamená, že aj keď podnikáte z domu sídliacom v malej neznámej obci, sídlom vašej firmy môže byť historická časť či centrum Bratislavy.

Možno ste už zabehnutou spoločnosťou a po novom ste získali aj klientelu zo zahraničia, no trápi vás jeden jediný problém. Cudzie jazyky. Nezúfajte, existuje mnoho riešení, ako si k cudzím jazykom vybudovať vzťah. Napríklad sa prihlásiť do jazykovej školy akou je napríklad UNITED! v Košiciach. Tá pri výučbe angličtiny využíva metódu nazývanú Callanova metóda, vďaka ktorej začne študent po anglicky hovoriť hneď na prvej hodine. Neuveriteľné, ale je to tak.

Nebudete mať tak dôvod báť sa zahraničného trhu a anglicky hovoriacich klientov, pretože sa s anglickým jazykom veľmi rýchlo spriatelíte.

Na záver – ak vo svojej firme máte tlačiareň, ba dokonca viacero tlačiarní, či už značky Brother, Epson, HP alebo Lexmark, zrejme ste už riešili výmenu tonerov. V prípade, že neviete, kde nájsť vhodné tonerové alebo atramentové kazety, vyskúšajte eshop na stránke gras.sk

Skvelá Firma
Skvelá Firma

Redakcia magazínu Skvelá Firma

Articles: 124
0 0 votes
Ohodnoť tento článok
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentáre
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x