Klasická alebo virtuálna kancelária? Každému sedí niečo iné

Iste už viete, že existujú dva základné typy kancelárií. Môže ísť o kanceláriu klasickú, prípadne virtuálnu.

Iste už viete, že existujú dva základné typy kancelárií. Môže ísť o kanceláriu klasickú, prípadne virtuálnu. Čo je klasická kancelária, zrejme bližšie špecifikovať netreba. Ide o fyzické kancelárske priestory, ktoré sú sídlom vášho podnikania. Máte tu nábytok, stoly a výpočtovú techniku, pričom tu pracujete sám alebo so svojimi kolegami.

Aká je to potom virtuálna kancelária? Ako už napovedá názov, virtual office je virtuálne sídlo. Nejde o fyzické priestory, preto ich využívajú najmä začínajúci podnikatelia, ktorí podnikajú z domu a chcú ušetriť finančné prostriedky za drahý prenájom. V takom prípade je ich sídlom napr. virtuálna kancelária Bratislava, aj napriek tomu, že sa fyzicky zdržiavajú niekde v okolí Martina.

Napriek tomu sa niekedy doma pracovať nedá. Rušivým elementom sú naši rodinní príslušníci, ktorí neustále zabúdajú, že sme „v práci“. Ak ste dali prednosť tradičnej fyzickej kancelárii, nezabúdajte na jej vybavenie. N drahé nové zariadenie, veľakrát postačí aj nábytok po skrachovanej firme.

Niekedy sa ale šetriť neoplatí, platí to obzvlášť pri výpočtovej technike. Ak sa chystáte do kancelárie nakúpiť počítače a notebooky, vyskúšajte Lenovo notebooky, ktoré nájdete na najlepšom Lenovo eshope Thinkpro. Ide o spoľahlivý obchod, ktorý získal prestížny certifikát Overené zákazníkmi. Nie je však notebook ako notebook. Stránka Thinkpro má v ponuke mnoho notebookov, od pracovných a herných notebookov čo po ultrabooky. Keďže sa bavíme o vybavení kancelárie, herné notebooky nás veľmi zaujímať nebudú.

Po úspešnom zariadení vášho firemného sídla sa môžete odmeniť niečím elegantným, ako sú napr. tieto elegantné hodinky značky Diesel.

Skvelá Firma
Skvelá Firma

Redakcia magazínu Skvelá Firma

Articles: 124
0 0 votes
Ohodnoť tento článok
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentáre
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x