Podnikať z centra Bratislavy? Dnes žiadny problém

Adresu firmy v centre Bratislavy môžete mať za pár eur mesačne, a to vďaka službe sídlo firmy.

Ak si v duchu hovoríte „sídliť tak so svojou firmou v centre hlavného mesta, to by bolo niečo“, no v zapätí si smutne odpoviete: škoda, že je tamojší prenájom kancelárii tak predražený“, máme pre vás dobrú správu.

Adresu firmy v centre Bratislavy môžete mať za pár eur mesačne, a to vďaka službe sídlo firmy. Jednou zo spoločností, ktorá vám vie takéto lukratívne sídlo zabezpečiť, je Venice s.r.o. V jej ponuke je napríklad virtuálne sídlo na Vyšehradskej ulici či sídlo v budove Vienna Gate.

Pod pojmom registračné sídlo si pritom nepredstavujte len lukratívnu adresu. Produkt zahŕňa mnoho doplnkových služieb, ako napr. webové a e-mailové služby či vedenie účtovníctva.

K ďaľším službám spoločnosti Venice patrí založenie firiem či prenájom rokovacích priestorov. Ak sa nechcete trápiť s komplikovaným procesom založenia firmy (návštevy úradov, príprava dokumentov), môžete založenie prenechať tejto firme.

Čo v prípade, že už máte otázku založenia firmy vyriešenú, no zaujíma vás vytvorenie eshopu, ktorý k podnikaniu potrebujete? V takom prípade môžete využiť služby profesionálnych firiem a dať si vypracovať eshop na mieru.

Jednou z takýchto firiem je aj Blueweb zo Žiliny. Elektronický obchod ponúka s mnohými funkciami, ako je napríklad evidencia objednávok, platobné metódy (platobné karty, hotovosť..) či účtovníctvo. To znamená, že firma vám eshop prepojí s účtovným systémom, s čím sa spája aj pohodlné generovanie faktúr.

Skvelá Firma
Skvelá Firma

Redakcia magazínu Skvelá Firma

Articles: 124
0 0 votes
Ohodnoť tento článok
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentáre
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x