Chystáte sa vytvoriť firemný web? Nezabudnite na toto

Na čo myslieť pri tvorbe internetových stránok?

Takmer každá zabehnutá firma dnes disponuje webovou prezentáciou, kde okrem kontaktných informácií zverejňuje aj najnovšie akcie, propaguje nové výrobky či komunikuje so svojimi klientmi. Ak svoju online prezentáciu ešte nemáte, no pýtate sa, ako vytvoriť webové stránky, odpovedí je viacero. Môžete si zadať objednávku na vytvorenie stránok na mieru, prípadne využiť niektorú z paušálnych služieb, kde stránku získate na pár klikov.

Skupinu kreatívnych ľudí, ktorí sa nevenujú len tvorbe stránok, ale ej eshopov, inzertných webov či realitných portálov, nájdete aj na stránkach e-zisk.sk.

Či už si dáte stránky vypracovať na mieru, alebo využijete webové služby prostredníctvom mesačného paušálu (stránku/eshop využívate za určitý mesačný poplatok), majte na pamäti, že dôležitá je rýchlosť načítania či intuitívna a prehľadná navigácia.

Ak vašu prezentáciu navštívi potenciálny zákazník, no otvorenie stránok mu znepríjemní načítavanie obrovských fotografií či chyba servera, dôveryhodnosti vašej firmy a značky to môže iba uškodiť. Miesto toho, aby si návštevník prezrel ponuku vašich služieb či produktov, sekanie a spomaľovanie stránky ho odradí a veľmi rýchlo webstránku opustí. Dôležité je preto dbať na aj na výber slušného hostingu, čiže servera, na ktorom budú vaše internetové stránky uložené.

V neposlednom rade nezabúdajte na SEO optimalizáciu. Veď načo je vám firemný web, ktorý nikto nevidí?

Cieľom SEO optimalizácie je váš webový portál dostať vo výsledkoch vyhľadávania čo najvyššie. To znamená, že ak si niekto vo vyhľadávači Google zadá „autoservis v Žiline“, vaša stránka (dajme tomu, že sme autoservis) s ponukou servisných služieb by sa mala zobraziť  v prvých výsledkoch vyhľadávania.

Všetci tí, ktorí sa zaujímajú o webové technológie, sociálne médiá a internetový marketing, si na svoje prídu na tomto blogu o weboch.

Skvelá Firma
Skvelá Firma

Redakcia magazínu Skvelá Firma

Articles: 124
0 0 votes
Ohodnoť tento článok
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentáre
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x