Niekoľko možností, ako sa zdarma zviditeľniť na internete

Ak podnikáte, určite sa zaoberáte možnosťami, ako svoj biznis dostať do povedomia. Nemusí ísť pritom vždy o platenú reklamu, či už v televízii, rozhlase alebo v printe. Bezplatné a navyše efektívne možnosti propagácie ponúka internet – stačí len vedieť ako na to.

Určite ste už počuli o internetových katalógoch. Dajú sa počítať na stovky, avšak iba niektoré sú frekventované a vytrieďované. K známym internetovým katalógom s vysokou kvalitou patrí napríklad zoznam , centrum či pozri(sk). Nemusíte sa báť, nejde o žiadne platené odkazy. Registrácia v týchto online katalógoch je zdarma a ponúka vám možnosť vytvoriť zaujímavú vizitku vášho biznisu. Okrem webstránky tu môžete zanechať aj telefónny kontakt a popis, čo vaša firma ponúka.

Vhodnou možnosť zdarma reklamy sú aj PR články, prostredníctvom ktorých čo to o sebe poviete. Podobne ako pri katalógoch, aj pri PR existuje niekoľko kvalitných potálov, kde sa oplatí publikovať zdarma.

K ďalším spôsobom propagácie sa radia sociálne média. Ak podnikáte, sociálne siete by ste každopádne nemali obchádzať. Pod sociálnymi sieťami pritom nemyslíme len Facebook alebo Twitter. K dispozícii je viacero mladých služieb ako Instagram či Pinterest, ktoré si získavajú popularitu najmä u mladých ľudí. Ak ešte na sociálnych sieťach nie ste, neváhajte si založiť stránku (taktiež zdarma), pridávať obsah a získavať fanúšikov.

K možnostiam ako sa online zviditeľniť, môže patriť aj zdarma inzercia. Existujú viacero inzertných portálov, kde môžete pridať zdarma inzerát a poukázať tak na svoje výrobky alebo služby. K novým inzertným webom patrí aj zeta.sk – môžete tu inzerovať všetko možné, od nehnuteľností a automobilov až po elektroniku a nábytok.

Skvelá Firma
Skvelá Firma

Redakcia magazínu Skvelá Firma

Articles: 124
0 0 votes
Ohodnoť tento článok
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentáre
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x