Hľadáte dobré biznis knihy? Máme pre vás tip

Podnikateľské knihy, ktoré vás nasmerujú k úspechu.

Hľadáte motivačné knihy, ktoré vás nakopnú a dodajú potrebnú inšpiráciu? Alebo sa chcete čo to priučiť o investovaní a finančných trhoch? Neváhajte si pozrieť ponuku podnikateľsky orientovaných kníh, ktoré ponúka online obchod Investičných Novín – knihy.investicne.sk.

Okrem motivačnej literatúry a kníh na tému úspech a osobnostný rozvoj, tu nájdete aj knižky z marketingu, investovania, finančnej gramotnosti a podnikania. Nechýbajú uznávaní autori ako je Napoleon Hill, Robert Kiyosaki či Seth Godin. Áno, hovoríme o tom uznávanom marketérovi, ktorý dal svetu „Fialovú kravu“. Keďže som túto knihu sám čítal, musím povedať, že ide o marketingový skvost.

Godin v nej krásne (a navyše s vtipným podtónom) opisuje, ako sa v dnešnom svete odlíšiť od stáda rovnako sfarbených a mimoriadne nudných kráv. Vďaka Godinovej fialovej krave úplne pretransformujete svoje doterajšie marketingové myslenie a stanete sa inovatívnym a úspešným marketérom – iným, ako sú všetci ostatní. Keď už hovoríme o myslení, nesmiete vynechať ani Napoleona Hilla a jeho bestseller Mysli a zbohatni.

Samozrejme, nechýbajú ani podnikateľské knihy. O svete biznisu vám priamo z terénu porozpráva aj britský veľkopodnikateľ Richard Branson. V ponuke sú dve jeho publikácie – v knihe Robte to ako Virgin sa Branson delí o svoje bohaté skúsenosti, ktoré z neho spravili podnikateľa svetového formátu. Pripomeňme, že Branson ovláda približne 400 firiem a do sveta biznisu má čo povedať.

Ku knihám, ktoré vo vás zobudia spiaceho obra, patria určite knihy od Anthonyho Robbinsa. Na knihy.investicne.sk nájdete jeho dve publikácie, Nekonečná vnútorná sila a Prebuďte svoju vnútornú silu.

Skvelá Firma
Skvelá Firma

Redakcia magazínu Skvelá Firma

Articles: 124
0 0 votes
Ohodnoť tento článok
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentáre
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x