Rozumné investície, na ktoré vám týždenne stačí 19 EUR

Niekoľko nápadov na investície.

Na komunitnom serveri Quora bolo publikovaných niekoľko zaujímavých nápadov, ako rozumne investovať 25 dolárov (zhruba 19 EUR) týždenne. Portál Businessinsider vytriedil niekoľko najlepších.

Mike Davey na Quora napísal, že peniaze by použil na vytvorenie núdzového fondu. Ako tvrdí, najlepšou ochranou pred „finančnou katastrofou“ je fond na horšie časy. Ide o núdzový kapitál, ktorý by ste nemali dávať do akcií či podielových fondov.

A čo tak vlastný podnik? Frankie Fredericks uvádza, že na rozbeh svojej poradenskej spoločnosti potreboval iba 500 dolárov – založenie firmy, webstránka, vizitky… V minulom roku pritom dosiahol príjmy až 90 tisíc dolárov. Ako tvrdí, 25 dolárov týždenne je 1300 ročne, a s tým už sa dá niečo robiť.

Užívateľ  Ken Portnoy radí – naučte sa niečo nové, zainvestujte tieto peniaze do získavania nových vedomostí. V prípade, že hľadáte inšpiráciu na užitočné knihy, prečítajte si náš príspevok „Knihy, ktoré vás posunú tým správnym smerom„.

Ak vás neoslovil ani jeden z vyššie uvedených nápadov, možno vás zaujme tip od Magarina Pavela: „Za 25 dolárov si môžete kúpiť vlastnú doménu a prevádzkovať vlastné webové stránky“. Môžete si založiť blog a písať články na obľúbené témy. Neskôr stačí vyskúšať niekoľko spôsobov, ako s vašou webovou stránkou zarobiť peniaze.

Máte nejaké lepšie nápady? Neváhajte sa s nimi podeliť v komentároch nižšie.

Skvelá Firma
Skvelá Firma

Redakcia magazínu Skvelá Firma

Articles: 124
0 0 votes
Ohodnoť tento článok
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentáre
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x