Podnikáte v oblasti cestovného ruchu? Poradíme vám, ako zvýšiť zisk

Už dlhšiu dobu podnikáte v oblasti cestovného ruchu a aj napriek pozitívnym výsledkom túžite zvýšiť povedomie o svojom hoteli? Poradíme vám účinné spôsoby, ktoré môžu pomôcť aj vám. Nech sa páči, inšpirujte sa.

Ponúkajte vernostné zľavy

Pravdepodobne už takéto zľavy svojim verným klientom poskytujete. Ak ale nie, mali by ste začať. Klient, ktorý sa cítil práve u vás príjemne, sa do budúcnosti bude vracať k vám a ak mu poskytnete vernostnú zľavu, nielenže sa opäť vráti k vám, odporučí vás aj svojim priateľom a známym. Ak svojim klientom okrem vernostnej zľavy podarujete darčekový kôš, ich priazeň určite nestratíte. Také luxusné vínko a sladkosť na uvítanie v darčekovom koši poteší každého hosťa.

Začnite spoluprácu s reklamnou agentúrou

Možno si myslíte, že spolupráca s reklamnou agentúrou bude pre vás zbytočná, ale verte, že nie. Práve reklamná agentúra vám pomôže zvýšiť zisk firmy už len tým, že vám poradí, ako predať pobyt mimo sezóny, pomôže vám odlíšiť sa od konkurencie; poradí vám, ako zariadiť, aby si zákazník vybral hneď vás a poradí vám, ako reagovať na negatívne recenzie, ktoré či chcete, alebo nie, budete mať. Spolupráca s reklamnou agentúrou nie je zbytočná investícia. Mnohým podnikateľom v oblasti cestovného ruchu sa osvedčila a je len na vás, či si nejakú vyhľadáte, alebo si prezentáciu svojho hotela ponecháte na svojich pleciach.

Hotelový marketing bude pre vás užitočný len z toho dôvodu, že vám pomôže získať nových zákazníkov a udržať tých, ktorých máte.

Investujte do nového zariadenia izieb

Každé zariadenie izby sa po rokoch pravidelného používania opotrebuje. Možno hlavnou príčinou poklesu tržieb je práve nedostatočné vybavenie hotelových izieb. Dôkladne zvážte, či je nutné investovať do nového vybavenia izieb a rekonštrukcie kúpeľní a sociálnych zariadení. Ak je to nutné, rekonštruovanie rozhodne neodkladajte. Na čas budete musieť prerušiť prevádzku, čo vám možno spôsobí straty na zisku. Časom sa vám však všetko vráti, a hneď niekoľkonásobne.

Skvelá Firma
Skvelá Firma

Redakcia magazínu Skvelá Firma

Articles: 124
0 0 votes
Ohodnoť tento článok
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentáre
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x