Triky, ktoré vám pomôžu uľahčiť vstup na podnikateľský trh

Aj keď štát nevytvára slovenským podnikateľom ideálne podmienky na podnikanie, mnohí z nich aj napriek nevyhovujúcim podmienkam zostávajú na trhu a sú konkurencieschopní. Ak aj vás zlákalo podnikanie a chcete si uľahčiť vstup na podnikateľský trh, ponúkame vám zopár super trikov.

Nechajte si založiť firmu

Pravdepodobne idete do toho prvýkrát a vo svojom okolí nemáte nikoho, kto by vám vedel poradiť, ako postupovať pri založení firmy. Pre vás by bolo najlepšie, keby sa skontaktujete s takou firmou, ktorá má skúsenosti so zakladaním firiem, či už s.r.o., alebo a.s. Založenie firmy bude iba na nich, čiže sa nebudete musieť báť, že zle vyplníte potrebné dokumenty, s dokumentmi prídete do nesprávneho úradu a podobne. Takéto firmy, ktoré sa zaoberajú zakladaním spoločností, vyberajte podľa referencií.

Neprenajímajte si kanceláriu. Zaplaťte si za virtuálne sídlo.

Drahé kancelárske priestory v meste, kde bývate a plánujete podnikať, vás môžu zrejme zo začiatku odradiť od podnikania. Prenájmu a kúpe predražených kancelárskych priestorov sa ale môžete vyhnúť. Konkrétne pre podnikateľov – začiatočníkov ponúkajú firmy, ktoré zakladajú aj nové spoločnosti, lacné virtuálne sídla, na ktorých sa nemusia vôbec fyzicky nachádzať. Poplatok za služby virtuálneho sídla je totiž až 10 – násobne nižší ako prenájom kancelárie. Tým, že si kúpite virtuálne sídlo, získate lukratívnu adresu firmy v hlavnom meste. Okrem toho vám vyškolený personál bude triediť a preposielať prijatú poštu. Budete mať k dispozícii aj zasadacie priestory pre prípad, že sa budete potrebovať stretnúť s klientmi na reprezentatívnom mieste.

Všetko bude záležať od toho, ako sa rozhodnete

Aj taká bežne dostupná aplikácia Inkscape vám dokáže uľahčiť podnikateľské začiatky už len tým, že vám v prípade potreby pomôže pri vytváraní a editovaní vektorových grafík ako napríklad diagramov a grafov. Pomôcť vám ale môže aj firma, ktorej predmetom podnikania je práve zakladanie nových spoločností a firma, ktorá poskytuje virtuálne sídla novým podnikateľským subjektom. Je len na vás, či túto pomoc využijete.

Skvelá Firma
Skvelá Firma

Redakcia magazínu Skvelá Firma

Articles: 124
0 0 votes
Ohodnoť tento článok
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentáre
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x