Ako si vybrať dobrú SEO agentúru?

Ak aj vás trápi prepad pozícii vo vyhľadávačoch a rozhodli ste sa vymeniť SEO agentúru za novú a nechcete a opäť popáliť, poradíme si, ako si vybrať SEO agentúru, aby ste neprišli o peniaze a zároveň sa posunuli na popredné miesta vo vyhľadávačoch.

Popýtajte sa známych podnikateľov

Ešte predtým, ako sa pustíte do hľadania, popýtajte sa svojich známych, či by vám nevedeli odporučiť SEO agentúru, ktorá sa už roky venuje SEO optimalizácii. Takéto rady vám budú užitočné. Ak sa aj zrovna nedozviete, ktoré SEO agentúry by vám mohli robiť SEO, dozviete sa, ktorým sa máte vyhýbať.

Ešte stále je dosť takých, ktorí len sľubujú

Na Slovensku je ešte stále dosť SEO agentúr, ktoré toho veľa nasľubujú, ale pozitívny výsledok nevedia zaručiť. Skúsenosti vašich známych si berte k srdcu. Pomôžu vám nájsť čo chcete a upozornia vás na to, komu by ste sa mali vyhýbať a s kým by ste nemali uzatvárať spoluprácu. Aj keď vyberáte firmu, ktorá vám bude zabezpečovať efektívnu vnútroštátnu prepravu vašich výrobkov, nevyberiete si takú, na ktorú ste nepočuli žiadne chvály.

Linkbuilding nesmiete vynechať

SEO agentúru si vyberajte podľa skúsenosti vašich známych, ale nezabúdajte si všímať aj referencie, ktoré nájdete priamo na stránke agentúry. Musíte myslieť ale na to, že SEO optimalizácia sa nedá zrealizovať v priebehu jedného mesiaca. So SEO agentúrou budete musieť spolupracovať dlhšie, aby sa výsledky prejavili. Ak ale chcete zvýšiť zisk a byť viditeľní vo vyhľadávačoch, musíte sa dohodnúť s agentúrou na tvorbe spätných odkazov. Tvorba spätných odkazov, inak povedané linkbuilding, patrí stále k tým najdôležitejším častiam optimalizácie.

Skvelá Firma
Skvelá Firma

Redakcia magazínu Skvelá Firma

Articles: 124
0 0 votes
Ohodnoť tento článok
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentáre
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x