Hľadáte odborníkov na práce vo výškach?

Nátery, čistenie okien či tmelenie špár na budovách aj pílenie stromov — to všetko vyžaduje odborníkov na práce vo výškach. A to nielen preto, že je pri nich potrebné využiť horolezeckú či priemyselnú techniku. S čím všetkým vám skúsení pracovníci v tomto odbore pomôžu?

Čistá budova je vašou vizitkou

Viete, čo najviac upúta vašich zákazníkov pri vstupe do vašej budovy? Je to vzhľad vašej fasády a okien. Ak nie sú v dobrom stave, nie je to pre vás dobrou vizitkou. O udržiavanie vzhľadu budovy sa postarajú čistiace práce. Firma, ktorá ponúka práce vo výškach, však toho dokáže oveľa viac. K dispozícii je celá škála služieb:

  • Nátery stožiarov, komínov, striech, žeriavov alebo iných konštrukcií.
  • Opravy telekomunikačných stožiarov.
  • Výmeny strešnej krytiny.
  • Tmelenie škár na panelových domoch a komínoch.
  • Montáže reklamných panelov, svetelných reklám a reklamných plachiet.
  • Spílenie rizikových konárov stromu.

A práve s týmto všetkým vám dokážu pomôcť odborníci na náročné práce vo výškach z Banskej Bystrice!

Pílenie stromov

Stromy, ktoré rastú v blízkosti elektrického vedenia alebo budov, vyžadujú pravidelné zásahy. A to nielen v prípade, že dôjde k odlomeniu konárov alebo nakloneniu stromov, ktoré ohrozujú bezpečnosť. Každý strom je špecifický, pred samotným vykonaním prác je preto potrebná obhliadka terénu a celkovej situácie. Stromy sa môžu nachádzať na voľnom priestranstve, v rizikových podmienkach alebo dokonca nedostupnom teréne.

Pílenie nedostupných stromov musí vykonávať skúsený pracovník so znalosťou všetkých platných predpisov. Niektoré stromy je možné píliť zo zeme, často je nutné tiež využitie stromolezeckej alebo horolezeckej techniky. Pílenie stromov musí byť prevedené aj s ohľadom na bezpečnosť okolia. Okrem budov, elektrického vedenia a ľudí je nutné dbať o ochranu stromov a krovín v blízkosti.

Tak sa týmito službami poistite aj vo vašom podnikaní.

Zdroj obrázka: John99/Shutterstock.com

Skvelá Firma
Skvelá Firma

Redakcia magazínu Skvelá Firma

Articles: 124
0 0 votes
Ohodnoť tento článok
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentáre
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x