Prečo zveriť svoju dôveru práve Fincentru a.s.?

Peniaze môžu ležať na účte, kde budú pomaly strácať na svojej hodnote, alebo je možné ich umne investovať.

PR správa: Peniaze vraj kazia charakter, bez nich sa však v živote nezaobídeme. S peniazmi je potrebné vedieť pracovať. Je to predsa výsledok práce. Neraz veľmi náročnej.

Peniaze môžu ležať na účte, kde budú pomaly strácať na svojej hodnote, alebo je možné ich umne investovať. Vložením peňazí do správnych investičných fondov je možné finančné prostriedky v priebehu rokov pekne zhodnotiť. Z takto zhodnotenými ušetrenými peniazmi je taký dôchodok hneď krajší a pohodlnejší.

Kam však investovať? Čo sa vyplatí? Na tieto otázky nie je jednoduché odpovedať. Dnes je toľko investičným možností, že z toho neraz vzniká chaos. Bežný pracujúci človek väčšinou nemá čas na to, aby sledoval finančné trhy.

Preto je dobré sa obrátiť na finančných sprostredkovateľov. Komu však dôverovať?

Fincentrum – finančné poradenstvo – tisíce spokojných klientov

Fincentrum je pomerne mladá firma, za ktorou však stoja výborné výsledky. Fincentrum vzniklo v susednej Českej republike. Na Slovensko firma vstúpila až v roku 2007. Za pomerne krátky čas sa jej však podarilo dostať medzi top tri finančno-poradenské spoločnosti.

Základom úspechu Fincentra sú kvalitní spolupracovníci. Fincentrum kladie nesmierny dôraz na ich priebežné vzdelávanie. Firma pri vzdelávaní spolupracuje aj s Vysokou školou ekonomickou.

Dôkazov, že tento prístup k finančnému poradenstvu je ten správny, je hneď viacero. Fincentrum je hrdé najmä na výsledky spotrebiteľských ankiet. Tie merajú spokojnosť zákazníkov so službami, a o to predsa ide. Fincentrum zvíťazilo  v známom teste finančných sprostredkovateľov, ktorý spravila Česká televízia  v relácii Černé ovce. Fincentrum je samozrejme členom Asociácie finančných sprostredkovateľov a finančných poradcov (AFISP).

Skvelá Firma
Skvelá Firma

Redakcia magazínu Skvelá Firma

Articles: 124
0 0 votes
Ohodnoť tento článok
Subscribe
Notify of
guest
1 Komentár
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x