Aplikácie, ktoré potrebuje každý manažér

Aplikácie, ktoré sú pozitívnym prínosom pre váš každodenný pracovný život.

V dnešnom svete plnom pretekajúcich sa technológií je dôležité držať krok a snažiť sa využívať všetko, čo vám môže pomôcť pri práci a nasmerovať váš biznis tým správnym smerom.

V tomto článku vám prinášam aplikácie, ktoré by ste mali prinajmenšom vyskúšať, keďže by mali byť pozitívnym prínosom pre váš každodenný pracovný život.

1. WinStreak (pre iPhone)

Ak ste fanúšikom kvalitného time-manažmentu, táto aplikácia je ako stvorená pre vás. Jediné čo musíte urobiť je zadať tri hlavné ciele, ktoré chcete splniť v daný deň a stanoviť si tri ciele pre každý nasledujúci deň. Znie to tak jednoducho a je to obrovská motivácia, ktorá vás môže potlačiť dopredu.

2. TripIt

Aplikácia, ktorá sa stane vašou sekretárkou na cestách. Ak máte niekedy chaos vo svojich cestách a neviete si zapamätať všetky miesta, na ktorých ste si dohodli pracovné stretnutia, TripIt vám pomôže.

3. PocketAnalytics

Ste radi oboznámený so všetkými podrobnými štatistikami, ktoré môžu ovplyvniť vaše podnikanie či už v pozitívnom alebo negatívnom zmysle? Ak áno, je nevyhnutné, aby ste mali túto aplikáciu vo svojom telefóne. Poskytuje rýchlo a zrozumiteľné štatistické rebríčky, ktoré ukazujú ako sa vám darí na základe GoogleAnalytics či FacebookInsights.

4. Evernote

Myseľ manažéra je dennodenne zaplavovaná novými informáciami a poznámkami, ktoré je niekedy náročné udržať v takom narastajúcom množstvo vo svojej mysli. Aplikácia Evernote vás zbaví tejto tiaže a dovolí si vašej mysli oddýchnuť. Už sa viac nemusíte trápi.

5. Venmo

Zabudnite na vykonávanie platobných príkazov cez PayPal. S aplikáciou Venmo už viac nebudete musieť vypĺňať zdĺhavé formuláre, ktoré vás uberajú o čas a čiastočne aj o cennú energiu. Teraz to budete môcť mať rýchlo a jednoducho a navyše s vysokým a kvalitným zabezpečením, pri ktorom sa nemusíte obávať o svoje financie.

Ak poznáte ďalšie šikovné aplikácie, ktoré vám pomáhajú s fungovaním vášho biznisu či len s vašim každodenným životom, neváhajte sa vyjadriť v komentári pod článkom. 🙂

Foto: Flickr

Michaela Rybárová
Michaela Rybárová

Študentka Ekonomickej univerzity v Bratislave, ktorá sa zaoberá marketingom a manažmentom, no venuje sa taktiež témam súvisiacimi s diplomaciou a medzinárodným obchodom.

Articles: 20
0 0 votes
Ohodnoť tento článok
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentáre
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x