Niekoľko spôsobov, ako sa dopracovať k originálnemu obsahu

Neviete o čom písať na svojom blogu? Máme pre vás niekoľko zaujímavých tipov.

Jedno je viac než isté: čo z pekne vytvorených webstránok, ak návštevníkom neposkytujú žiadny kvalitný obsah?

Online marketéri už dávno pochopili, že originálny obsah je kráľ. Pre mnohých majiteľov stránok je ale práve obsah tým najväčším úskalím. Nevedia, ako sa k nemu dopracovať, kde nabrať inšpiráciu, o čom vlastne písať a podobne. A práve preto sme sa rozhodli vypracovať tento článok, kde si načrtneme viacero spôsobov, ako sa k originálnemu obsahu bez problémov dopracovať.

Reakcia na spravodajskú udalosť

Všade počujete a čítate o kríze na Ukrajine, rastúcej nevraživosti voči Rusku a hroziacom konflikte. Na všetko máte svoj vlastný názor, tak prečo tento pohľad nespísať? Možno sa o danú tému zaujímate až tak veľmi, že k nej viete pridať niečo svoje a čitateľom tak poskytnete pridanú hodnotu a zaujímavý článok.

Oslovte iných bloggerov

Nebudete prvý ani posledný majiteľ webstránok, ktorý poskytne priestor na svojich webstránkach inému bloggerovi. Možno máte blog venovaný technológiám, a tak vás napadne, prečo neosloviť experta na SEO optimalizáciu, ktorého články ste videli aj na iných stránkach.

Sociálne médiá

Sociálne siete sú o ľuďoch. Vyjadrujú sa tu k statusom a šíria aktuálne trendy. Stačí si prejsť Facebook, LinkedIn alebo Twitter a narazíte na mnoho zaujímavých tém, ktoré stoja za článok.

Rozhovor

Ak máte rozbiehajúci sa blog o gastronómii, vaši čitatelia by určite privítali rozhovor so skúseným šéfkuchárom. Alebo máte magazín o hudbe a pokúsite sa o rozhovor s hudobníkom. Možností na interview je veľa, za oslovenie odborníka alebo umelca nič nedáte.

Recenzia

Recenzia na knihu, nový smartfón či jedlo. Nielenže spísaním vášho názoru na daný produkt získate nový obsah a čitateľom danú vec predstavíte, môžete do článku umiestniť affiliate odkaz a na predaji produktu vašim čitateľom aj zarobiť.

Konferencia

Zúčastnili ste sa zaujímavej konferencie a ste doslova „najedený“ nových poznatkov a myšlienok. Prečo sa o pocity a informácie nepodeliť aj na vašich webstránkach?

Dušan Hruška
Dušan Hruška

Zakladateľ viacerých online projektov, trader, bloger. Cez svoje články rád inšpiruje ostatných, baví ho cestovanie, písanie a finančné trhy.

Articles: 19
0 0 votes
Ohodnoť tento článok
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentáre
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x