7 dôvodov, prečo mať web stránku

Začínate podnikať a zamýšľate sa nad tým, prečo by ste mali prevádzkovať vlastný web? 7 dôvodov v tomto článku Vám to objasní.

Začínate podnikať a zamýšľate sa nad tým, prečo by ste mali prevádzkovať vlastný web? 7 dôvodov v tomto článku Vám to objasní.

Základom každého úspešného podnikania (či už ste firma alebo živnostník) je zviditeľniť sa na internete. Keďže dnes je na internete takmer každý (a samozrejme aj Vaša konkurencia), nemali by ste tam chýbať ani Vy.

  1. Prvým dôvodom je, že Vaša konkurenciaweb stránku má. Nedávajte vašej konkurencii výhodu tým, že web nemáte a neviete plnohodnotne propagovať svoju činnosť a produkty.
  2. Na internete si je každý rovný. To znamená, že máte rovnaké možnosti ako Vaša konkurencia.
  3. Web stránka je vašou reklamou na internete, ktorá je dostupná 24 hodín denne, 7 dní v týždni.
  4. Pomocou web stránky Vás môže nájsť na internete takmer každý, vždy a všade.
  5. Vaše produkty a služby môžete predávať online, čím ušetríte zákazníkom aj sebe čas, keďže môžu nakupovať odkiaľkoľvek.
  6. Celkom jednoducho môžete získať viac kontaktov na vašich zákazníkov a neustále sa im pripomínať.
  7. Pomocou web stránky a sociálnych sietí môžete budovať dôveru u Vašich potenciálnych zákazníkov.

Ak web stránku ešte nemáte no uvažujete o jej založení, tak neuvažujte dlho, pretože Vaša konkurencia je krok pred Vami.

Pri tvorbe webových stránok by ste nemali zabúdať na 3 dôležité veci:

Vaša web stránka by sa mala načítavať dostatočne rýchlo, nemala by sa načítavať dlhšie ako 5 sekúnd, ak sa stránka načítava dlhšie, je veľmi pravdepodobné, že návštevníka to odradí a stránku opustí.

Tou druhou vecou je, aby bola správne optimalizovaná pre vyhľadávače. Už pri samotnej tvorbe stránok nesmiete zabúdať na SEO optimalizáciu, vďaka ktorej môžete získavať návštevníkov (a potenciálnych klientov) aj z vyhľadávačov ako je napr. Google.

A tou najdôležitejšou je, mať kvalitý a unikátny obsah, ktorý Vaším návštevníkom dá pridanú hodnotu.

Ak neviete ako alebo si netrúfate svojpomocne vytvoriť vlastnú web stránku, môžete využiť služby online marketingovej agentúry winmedia.sk, kde Vám s tvorbou webstránok radi pomôžu.

Viac na winmedia.sk

Skvelá Firma
Skvelá Firma

Redakcia magazínu Skvelá Firma

Articles: 124
0 0 votes
Ohodnoť tento článok
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentáre
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x